Peru – Cusco, ratsastusretki 2019

Retki Saqsaywamaniin vaihtui ratsastusretkeen ja päivä ratsailla oli varmasti ikimuistoisempi kuin alkuperäinen suunnitelmani. Kävelimme Saqsaywamanilta läheiselle tallille, joka oli alle kilometrin päässä. Tallilla oli hevoset valmiina odottamassa ja ratsastusretken hinta oli todella halpa. En nyt muista montako solia se oli mutta n. 30-50 solia. Lähdimme ratsastamaan kapeaa ja kivikkoista rinnettä ylöspäin kohti Saqsaywamanin luonnonpuistoa. Rinteen ylös päästyämme meidän opas jätti meidät ylhäällä olevalle aukiolle, kun hän lähti hakemaan tallilta vielä muutamaa uutta retkelle osallistujaa. Meitä jäi sinne kaksi ihmistä odottamaan ja meidän hevoset opas päästi irti aukiolle ja ne eivät siitä lähteneet mihinkään vaan kuljeskelivat syöden ruohoa.

rhdrsmacap_Brightsmacap_Brightsmacap_BrightIMG_2914smacap_Brightrhdr_DSC0081rhdr

Matka jatkui eteenpäin ja jonkin aikaa ratsastettuamme pysähdyimme ja oppaamme päästi hevosemme irti ja ne laukkasivat läheisen kukkulan taakse, johon opas sanoi niiden menenvän juomaan. Saimme kierrellä alueella reilun puoli tuntia. Lähellä oli kukkula, jonka juurella oli inka-aikaisia muureja. Paikan nimi oli Templo de la Luna. Reilun puolen tunnin päästä hevoset tulivat omaehtoisesti takaisin opaan luo ja matkamme jatkui takaisin tallille.

smacap_Bright_DSC0090_DSC0094_DSC0106_DSC0103rhdrsmacap_Brightsmacap_Brightsmacap_BrightIMG_2968rhdrsmacap_BrightDSC_0814smacap_Bright

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: