Espanja – Torrevieja & Easy Horse Care Rescue Centre 2017

Alicanten loman seuraavat päivät 2-3.9. vietin Torreviejassa. Lähdin lauantai aamulla Torreviejaan bussilla Alicanten linja-autoasemalta. Välillä Alicante Torrevieja liikennöi Costa Azul:n bussit, joiden aikataulut löytyy myös täältä. Matkan kesto on reilun tunnin ja hinta oli 4,50€.


Lauantai 2.9.

Lauantain vietin ystäväni kanssa kaupungilla kävellen ja syömässä kävimme Lizarran:ssa, joka on yksi lempipaikkojani syödä, kun käyn Espanjassa. Torreviejasta Lizarran löytyy Playa del Curalta. Torreviejaan en ottanut kameraa mukaan, koska siellä vietin viime marraskuussa kolme viikkoa ja silloin tuli kuvattua niin paljon, että nyt päädyin ottamaan vain muutamia kuvia kännykällä.

cofcofmde

Bar Ruso:ssa kävimme juomassa limut ja juttelemassa paikan maskotille Paco:lle 🙂

cof


Sunnuntai 3.9.

Sunnuntaina lähdimme käymään Rojalesissa sijaitsevalla Easy Horse Care Rescue Centre:llä. Easy Horse Care Rescue Centre on englantilaisen pariskunnan perustama kaltoinkohdeltujen hevosten, aasien ja muiden eläinten rescue keskus. Resue centre:llä on jokaisen kuun ensimmäisenä sunnuntaina avoimet ovet ja siellä pääsee ohjatulle kierrokselle tutustumaan ja kuulemaan hevosten ja aasien pelastustarinoita. Tällöin heillä oli siellä 90 hevosta ja ponia sekä 25 aasia. Keskuksessa oli avoinna myös kahvila, josta sai virvokkeita sekä suolaista ja makeaa pientä syötävää. Paikka sijaitsi ns. keskellä ei mitään, joten päädyimme ottamaan sinne taksin Torreviejasta. Matka maksoi n. 30€ suunta. Kysyin keskuksen henkilökunnalta onko sinne mahdollista mennä bussilla, ja he neuvoivat, että esim. Torreviejasta voi ottaa bussin Guardamar:iin ja sieltä taksilla perille olisi n. 7km. Me päädyimme kuitenkin ottamaan taksin, koska seurueemme nuorimmainen kärsi matkapahoinvoinnista niin autolla matka sujui helpoiten.

cof

dav
Unohdin sitten hatun kotiin, mutta onneksi villaneule pelasti tilanteen 😉 Päivä oli todella kuuma ja aurinko paahtoi suoraan päähän.

davsdrdigdavsdrdavcof


Illalla lähdin bussilla takaisin Alicanteen.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: