Espanja – Isla Tabarca 2017

Perjantai 1.9.

Perjantaina lähdin klo 11.00 lautalla Tabarcanin saarelle. Lautta saarelle lähti Alicanten satamasta: täältä. Lauttamatkoja saarelle järjestää Cruceros Kontiki ja edestakainen matka maksoi 19€. Maksua ei voinut suorittaa kortilla, joten muistakaa varata käteistä mukaan. Matkan kesto oli n. 50 min, mutta sekä meno- että paluumatkalla kova tuuli pidensi matkan kestoa.

cofdavdav

Saarelle saavuttuani lähdin ensin kävelemään saaren oikealla puolella olevalle majakalle. Kävelypolku, joka vei majakalle, kulki saaren karun luonnon keskellä ja takaisin tulin rantaa pitkin, joka oli osittain karua mutta siellä oli myös mukavia pieniä uimarantoja.

_DSC0352_DSC0355_DSC0377

Saarella oli myös isompi uimaranta, jonka vesi oli todella kauniin värinen. Uimaan en mennyt, kun uimapuku jäi hotellille :(cof_DSC0387_DSC0385cof

Saaren vasemmalla puolella ja ns. kylän puolella oli karumpia rantoja ja pieni luolamainen ranta.

_DSC0389cofcof_DSC0398

Kylässä ei montaa katua ollut, mutta kävin ne kiertelemässä ja muutamaan otteeseen piti käydä nauttimassa yksi kylmä olut, sillä oudokseltaan kuuma ilma pisti kummasti janottamaan 🙂 Syömässä kävin yhdessä ravintolassa, mutta ruoka ei kovin maittavaa ollut.

cofcofcofcofcofcof

Tabarcan saari oli kokonaisuudessaan mukava päiväretkikohde. Vinkiksi sain, että seuraavan kerran, jos saarelle menen, siellä voisi viettää yhden yön ja ihailla tähtitaivasta turistien lähdettyä ja kylän hiljennyttyä.

Seuraavaksi vietin kaksi päivää Torreviejassa ja vierailin Easy Horse Care Rescue Centre:ssä, mutta näistä lisää seuraavassa postauksessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: