Espanja – Granada & Sierra Nevada 2017

Granadassa emme ehtineet juurikaan kierrellä kaupungilla. Kävimme ainoastaan kävelemässä katedraalilla ja sen läheisyydessä olevilla kaduilla. Kävimme myös autoilemassa Sierra Nevadan maisemissa. Kylä ylhäällä laskettelukeskuksessa oli täysin autio. Kaupat olivat kiinni ja meidän lisäksemme siellä oli ainossa auki olevassa kahvilassa yksi pyöräilijä.

Granadassa olisi ollut varmasti paljon nähtävää, mutta siellä olimme vain yhden yön ja Granada tuli matkasuunitelmiin vain viikkoa ennen matkaa, joten Alhambraan olisi pitänyt liput varata jo varmaan kuukautta aikaisemmin. Kaupunkiin ja lähialueisiin voisin kyllä lähteä tutustumaan uudelleen hieman kiireettömämmällä aikataululla.


Granada

39282524


Sierra Nevada

382627293031323334353637

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: