Espanja – El Torcal 2017

Torcal de Antequera:ssa kävimme kävelemässä El Torcal-luonnonpuistossa olevan kalkkikivimuodostelmien lomassa kulkevan kävelyreitin. Paikka oli kyllä kauneudessa ja erikoisuudessaan luomoava nähtävyys.

Luonnonpuistossa kiertää kaksi rengasreittiä, joista lyhempi on 1.44km ja pidempi 2.75km. Tarkoituksenamme oli kiertää lyhempi reitti, mutta jossain vaiheessa olimme päätyneet kiertämään pidempää reittiä. Ja ettei reitti olisi käynyt liian helpoksi, onnistuimme poikkemaan pidemmältäkin reitiltä reittien ulkopuolelle. Jossain vaiheessa huomasiime, ettei reittimerkkejä ollut enää missään ja polku, jota kuljimme oli välillä aikamoista ryteikköä ja kivistä taivalta 🙂 Reitillä törmäsimme jonkinlajin vuorikauriisiin, jotka kiipeilivät yläpuolellamme. Meitä seurasi myös ranskalainen pariskunta, joka taisi miettiä, että mihin ihmeessä ovat meitä seuranneet. Jonkin ajan käveltyämme, päädyimme kuitenkin takaisin keltaiselle reitille ja loppumatka olikin helppoa.

Paikka oli kyllä kaiken sen kävelemisen arvoinen ja ainutlaatuisuudessaan kokemisen arvoinen luonnonpuisto.

1514dav18dav16dav2122dav

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: