Peru – Lima, Miraflores 2019

Mirafloreksesta minulla oli kaksi eri hotellia. Majoituihn matkan ensimmäiset päivät hostini luona mutta sitten olin varannut hotellin Mirafloreksen kaupunginosasta. Ensimmäinen hotellini oli Leon De Oro Inn & Suites. Hotelli oli todella siisti, hyvällä paikalla ja aamupala oli monipuolinen. Tästä hotellista en ollut huomannut ottaa kuvia, mutta hotellin omilla sivuilla on hyvät kuvat.

Mirafloreksesta oli hienot näköalat Tyynelle valtamerelle ja sieltä erotti hyvin kuinka kaupunki on rakennettu ylös rantakallioille merenpintaan nähden.

smacap_Brightsmacap_Brightrhdr

Mirafloreksessa kiertelin monia paikkoja ja yksi niistä oli Park of Love. Siellä oli ihanan värikkäitä penkkejä mosaiikkipalatyylisesti tehtyinä sekä joitakin patsaita.

smacap_Brightsmacap_Brightsmacap_Brightsmacap_Brightsmacap_Bright

smacap_Bright

Mirafloreksessa ihastuin katujen varrella olevaan katutaiteeseen ja muraaleihin. Ne oli kyllä tosi taitavasti tehtyjä.

rhdr

rbt

smacap_Bright

smacap_Bright

rhdr

La Rosa Náutican ravintolassa en käynyt sisällä, mutta sieltä oli myös hienot näköalat merelle ja kaupunkiin.

smacap_Brightsmacap_Brightsmacap_Brightsmacap_Bright

Kävin kävelyllä Miraflores Central Parkissa ja sen läheltä löytyi kauppahalli, Miraflores Indian Market, jossa oli paljon pieniä puoteja, joissa myytiin matkamuistoja, vaatteita ja taidetta. Halvempaa oli kuitenkin ostaa matkamuistoja keskustan pikkukujilla olevista kaupoista sekä Cuscosta. Mirafloresista löytyy myös kauppakeskus, Larcomar, josta löytyi paljon liikkeitä, joissa myytiin vaatteita, kenkiä, jne. Sieltä löytyi monien tunnettujen merkkien omat liikeet.

smacap_Brightsmacap_Brightsmacap_Bright

smacap_Bright

Mirafloreksen merenpuolelle oli hyvät kävelytiet ja siellä kävin usemmankin kerran kävelemässä. Faro La Marinan majakka oli myös siellä.

smacap_Bright

Limassa vietin loppumatkani hotellissa Hostal Porta. Hostelli oli ihan ok, mutta se oli halvempi kuin aikasempi hotellini, joka kyllä näkyi huoneen mukavuudessa ja aamupalassa, mutta sijainti oli hyvä ja tuohon siihen hintaan, jonka siitä maksoin se oli hintalaatusuhteelta hyvä valinta.

smacap_Bright

smacap_Bright

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: