Espanja – Selwo Aventura 2018

Selwo Aventura on eläintarha, joka sijaitsee Esteponan lähellä. Olimme varanneet paketin, johon kuului yöpyminen Selwo’s Watu lodge hotellissa, liput eläintarhaan sekä seuraavana aamuna safariajelu, jossa pääsi tutustumaan lähemmin seeproihin, sarvikuonoon, virtahepoon ja erilaisiin kauriisiin. Safari tehtiin lava-autolla ja pääsimme myös ruokkimaan seeproja sekä kävimme katsomassa sarvikuonojen ruokintaa. Safariopas kertoin ajon aikana tietoa eläimistä.  Selwon oli tosi kiva eläintarha kiertää.

_DSC0429_DSC0428_DSC0426bty_DSC0414_DSC0409_DSC0305_DSC0479_DSC0476_DSC0353_DSC0368_DSC0358_DSC0491_DSC0339_DSC0320_DSC0381_DSC0379_DSC0376_DSC0311_DSC0312

Siellä oli myös kaunis lampi, jonka veden pinta oli jonkilaisen vihreän kasvuston peitossa. Siellä pääsi myös laskemaan liukuvaijerilla sekä kävelemään erilaisia riippusiltoja.

_DSC0333btybtybtybty_DSC0345

Selwo’s Watu lodge hotelli oli eläintarhan ulkopuolella ja sinne oli kuljetus eläintarhan portilta. Oman auton sai jättää eläintarhan parkkipaikalle. Hotellin asunnot olivat afrikkalaistyylisiä majoja, joissa oli kuitenkin hyvät sängyt, kylpyamme poreilla sekä jääkaappi. Hotelli sijaitsi läheisin kukkulan huipulla ja sieltä oli hienot näköalat välimerelle ja ympäröiville alueille. Meidän lisäksi majoissa ei ollut muita yöpyjiä, joten saimme viettää yön omassa rauhassa. Aamupala oli eläintarhan sisällä olevassa ravintolassa. Siellä oli myös uima-allas, jota hotellin asukkaat saivat käyttää vaikka eläintarha oli kiinni niin saimme kävellä sen sisällä riippusiltaa pitkin allasalueelle.

bdrbtybtybtybmdbty

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: