Espanja – Nerja & Estepona 2018

Nerja

Nerjassa meillä on hotelli varattu kahdeksi yöksi. Saavuimme sinne iltapäivästä ja lähdimme syömään ja kiertämään kaupungin keskustaa. Tarkoitus oli seuraavana päivänä kiertää enemmänkin Nerjaa ja käydä ajalemassa Nerjan läheiset rannat ja käydä Frigilianassa. Matkasuunnitelmat kuitenkin muttui, kun sairastuin ja seuraava päivä meni kokonaan hotellilla nukkuessa. Muutaman kuvan kuitenkin otin kaupungilla Balcón de Europalla.

_DSC0298btybtybtybtybtybty

Estepona

Esteponassa kävimme samana päivänä, kun olimme Selwo Aventurassa yötä. Selwossa ei ollut auki ravintolaa myöhemmälle, joten kävimme Esteponassa vain syömässä ja kävelimme hiukan kaupungin kaduilla. Muutaman kuvan otin kaupungilla.

btybdrbtybtybty

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: