Espanja – Tarragona & Barcelona 26-31.5.2016

Torstai 26.5.2016 -Tarragona

Aamulla lähdin junalla Valenciasta Tarragonaan. Tarragonassa olin vain yhden yö hotelissa Hostal Noria Hotelli oli perussiisti 25€ hintaan. Kylpyhuoneessa tosin meinasin saada vesivahingona aikaan, kun siellä ei ollut suihkukopin ulkopuolella lainkaan lattiakaivoa, ja sitä vettähän sitten riitti koko vessan lattia laajuudelta. Mahtoi huonesiivoja ihmetellä litimärkiä pyyheitä latttialla. Kaupungilla kävin kiertämässä kauppoja sekä nähtävyyksistä katedraalin sekä Roomalaisen amfiteatterin.

dsc_0798dsc_0799dsc_0835

dsc_0802dsc_0809dsc_0826

dsc_0828


Perjantai – tiistai 27-31.5.2016

Tarragonasta matkustin junalla Barcelonaan. Barcelonassa olin ollut jo vuosi sitten, joten tällä kerralla en juurikaan kierrellyt nähtävyyksiä. Kävelin pääasiassa eri kaupungin osien katuja, istuin rannalla ja kiertelin kauppoja. Kamerakin jäi suurimmaksi osaksi hotellille, joten kuviakaan ei loppumatkan aikana enää juuri kertynyt.

dsc_0889

dsc_0893

dsc_0897

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: