Praha 27.4.-1.5.2015

Lensimme tyttäreni kanssa Prahaan Norweigenilla ja olimme perillä vasta illalla puoli yhdeksän aikoihin. Olin tilannut lentokentälle taksin Prague Airport Transfers:lta, josta olikin kuski kyltin kanssa meitä odottamsssa tuloaulassa. Pääsimme hotellille nopeasti kunnon ukkoskuuron saattelemana.


Tiistai 28.4.2015

Aamupäivästä kävimme ostoksilla Fashion Arena:lla. Sinne pääsi vihreän linja A-metrolla, ja pois jäimme päätepysäkillä Depo Hostivař. Sieltä lähti ilmainen bussikuljetus ostoskeskukseen. Tulimme sieltä takaisin metrolla Mustek:n metropysäkille ja kävimme sieltä Vanhankaupungin aukiolle.


Keskiviikko 29.4.2015

Lähdimme Prahan eläintarhaan punaisen C-linjan metrolla. Jäimme pois asemalla Nadrazi Holesovi, josta jatkoimme bussilla 112 eläintarhalle. Eläintarha oli aivan mahtava. Kävelyreittejä oli useampia kilometrejä, ja eläintarha oli ns. monessa tasossa. Alhalle pääsi siirtymään maksullisella tuolihissillä tai kävellen.


Eläintarhaa vastapäätä oli Trojan palatsi, jossa kävimme myös pyörähtämässä.


Torstai 30.4.2015

Lähdimme aamusta Prahan linnalle.


Pyhän Vituksen katedraali


Pyhän Yrjön basilika


Kultainen kuja ja Powder Tower


Linnasta lähdimme pois takakautta Hradcanyn aukion läpi. Kävelimme Loretan aukiolle ja sieltä alas Nerudova katua, jonka varrella oli ihania pikkukauppoja. Ylitimme Kaarlen sillan tullen takaisin Stare Mestoon.


Perjantai 1.5.2015

Kävimme päivällä syömässä James Dean -ravintolassa, jossa oli teeman mukainen sisustus. Kävimme vielä ostoksilla Palladiumin ostoskeskuksessa. Illalla lähdimme takaisin Helsinkiin. Lento oli perillä vasta 00.10, ja juna kotiin päin lähti kuuden jälkeen, joten yö meni nukkuen lentokentän tuoleilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: